Nieuwe website nodig? Webneus werkt al meer dan 8 jaar met het CMS van Joomla! Een website is HET visitekaartje van je bedrijf of vereniging.

Webdesign

Helemaal volgens jouw huisstijl, wensen en ideeën. Met wervende en effectieve teksten zodat je de aandacht van de lezer vasthoudt. Samen bouwen aan een mooie website die gemaakt is met de standaarden van nu, geschikt voor alle soorten beelddragers zoals Laptops, tablet en telefoons.

Webhosting

Ook voor webhosting ben je bij Webneus aan het juiste adres. Je domeinnaam laten registreren of een volledig hostingpakket afnemen behoort tot de mogelijkheden. Webneus werkt met betrouwbare servers en zijn uitgerust met snelle SSD schijven, zo is een snelle website gewaarborgd. Laat ook je hosting door Webneus verzorgen, heb je er zelf geen omkijken meer aan en kun je jouw tijd beter gebruiken. Er worden verschillende pakketten aangeboden van alleen een domeinnaam registratie met doorverwijzing tot een pakket met wel 15GB
Daarnaast is een koppeling met Microsoft 365 business mogelijk om gebruik te maken van een exchange server.

Webshop

Ook een webshop behoort tot de mogelijkheden. Hikashop is samen met Joomla erg geschikt, toevoeging van iDEAL en vele opties zijn mogelijk.

Contact

  Telefoon: 06 499 162 18
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Schubertstraat 3, 6904 JG, Zevenaar