De Webneus zorgt voor jouw online visitekaartje. Samen ontwikkelen we een website die goed vindbaar en zichtbaar is bij jouw doelgroep. Helemaal volgens jouw huisstijl, wensen en idee├źn. Met wervende en effectieve teksten zodat je de aandacht van de lezer vasthoudt. Ik maak gebruik van een goed en stabiel Content Management Systeem (CMS) en verschillende responsive templates. Zo is je website goed te zien op je pc, laptop, tablet en telefoon. Hosting is ondergebracht bij een partner die uitsluitend gebruik maakt van snelle en betrouwbare SSD servers.

Onderhoud

Nadat je website online is zal er regelmatig onderhoud moeten plaats vinden. Naast het CMS Joomla maar ook de geinstalleerde extenties zullen regematig van een update worden voorzien. Naast updates voor gebruik komen er updates die de veilgheid waarborgen, je wilt immers een veilige website. 

Het aanpassen van je content zou je zelf kunnen doen, Joomla is erg gebruiksvriendelijk maar wil je dit zelf niet gaan uitvoeren dan kan de Webneus dit voor je verzorgen. Hiervoor kun je een strippenkaart afnemen, je koopt dan van te voren minuten in die je kunt inzetten, ideaal als je regelamatig met nieuwe content komt. Maar zonder strippenkaart wordt je gewoon ook geholpen!

Samenwerking

Kom in Contact

Telefoon: 06 499 162 18
Email: info@webneus.nl

Schubertstraat 3,
6904 JG, Zevenaar

Trustpilot Reviews

profiel maikel bouwman